evofenedex

 
    Pieter van der Bas
   Postbus 350 / Signaalrood 60
      2700 AJ Zoetermeer
    +31 (0)79 346 7264
     
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.evofenedex.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

evofenedex

evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. De goederen van 15.000 handels- en productiebedrijven, uit meer dan driehonderd branches, genereren zeventig procent van de ladingstromen in, van en naar Nederland. Een efficiënte logistiek bepaalt in belangrijke mate het succes van die ondernemingen. evofenedex vormt hét netwerk waarbinnen deze bedrijven kennis en werken zij samen hindernissen in de goederenstromen weg. evofenedex geeft toegang tot kennis over vervoer, magazijn, internationaal ondernemen, gevaarlijke stoffen en supply chain management.

Met die schat aan kennis en ervaring biedt evofenedex binnen de gehele logistieke keten toepasbare adviezen. evofenedex heeft experts op ieder logistiek vakgebied. Of het nu gaat om de nieuwbouw of herinrichting van uw magazijn, het maken van de keuze om uw vervoer zelf te doen of uit te besteden of het inrichten van uw logistieke keten. Onze werken altijd op een manier die bij uw onderneming past.

Magazijnen

evofenedex biedt met ‘Warehouse in Control’ een totaaloplossing die u verder helpt bij het verbeteren van de prestaties van uw magazijn. We adviseren u op het gebied van:
##Organisatie en werkmethoden
##Personele inzet
##Inrichting
##Leverperformance en voorraadbeheer
##Veiligheid en duurzaamheid

Vervoer

evofenedex helpt u om te komen tot een optimaal vervoersconcept, rekening houdend met de gewenste service levels. (Deel)onderwerpen:
##Organisatie en planning
##Locatiekeuze en distributiestructuren
##Zelf doen of uitbesteden
##Modaliteiten
##Wagenparkbeheer

Integrale logistiek

Het slim organiseren van de goederen- en informatiestromen is een belangrijk onderdeel in de logistieke keten. De eerste stap is het op orde brengen van uw interne logistiek keten. Om uw interne supply chain processen te kunnen toetsen, ontwikkelde evofenedex de Supply Chain Performance Check in samenwerking met hoogleraar Jack van der Veen, evofenedex-leerstoel Supply Chain Management Nyenrode Business Universiteit. De check kunt u gratis online uitvoeren op www.evo.nl. De check gaat in op het supply chain beleid in uw organisatie en de samenwerking tussen de afdelingen: transport, inkoop, logistiek, voorraadbeheer en/of productieplanning. Aan de hand van de uitkomsten kijken we samen met u naar verbetermogelijkheden.

Voor iedere business case heeft evofenedex een passende adviesvorm voor u:
##Klankbord: binnen één dag een praktisch advies
##Onderzoek: van inventarisatie en analyse naar een toepasbare oplossing met een concreet actieplan
##Coaching on the job: begeleiding op de werkplek
##Interim-management: experts begeleiden veranderingen in uw bedrijf

Daarnaast biedt evofenedex de mogelijkheid om uw logistieke personeel op te leiden van operationeel tot management niveau.