Mutatis Mutandis Consulting

 
    Paul Denneman
   Bekkensstraat 2
      5642 RP Eindhoven
    +31 (0)6 100 34 200
     
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.mutatis-mutandis.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

Mutatis Mutandis,

met de nodige veranderingen

Mutatis Mutandis houdt zich primair bezig met het implementeren van veranderingen binnen complexe Supply Chains in internationale organisaties waar wetgeving en overheidsregulatie een sterke rol speelt. We ondersteunen daarbij de daadwerkelijke verandering en coördineren de uitvoering, waarbij het vooral gaat om zoeken, leren en experimenteren – maar dan wel op een zo'n systematisch mogelijke manier. 

Mutatis Mutandis helpt bedrijven en organisaties bij het behalen van gewenste logistieke prestaties. Wij doen dit met aandacht voor de dynamiek die de materie met zich meebrengt, wij houden rekening met de specifieke omstandigheden in het bedrijf zelf. Bij de dienstverlening streven wij naar structurele inbedding van de veranderingen. Want het is niet de bedoeling 'kunstjes te leren', maar dat onze klanten de juiste dingen goed doen omdat zij dat zelf wensen en begrijpen hoe het werkt.APICS training

Binnen deze benadering past natuurlijk een uitgebreid trainingsaanbod waarbij de persoonlijke professionele ontwikkeling van medewerkers centraal staat. Daarom bieden wij een zeer veelomvattend opleidings- en certificerings-programma op het gebied van Operations- en Supply Chain Management aan. Onmisbare gereedschappen om verandering op gang te brengen en te borgen.

Logistiek en supply chain management wordt uitdagend als er allerlei uitzonderingen op het 'normale' proces gaan ontstaan. Mutatis Mutandis richt zich erop om deze uitzonderingen te beheersen en indien mogelijk te elimineren. Want het kan altijd beter. 

Wilt u weten hoe? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Laat u verrassen!