Frits de Wind Logistiek advies

 
    Frits de Wind
   Varsseveldseweg 8b
      7025 DW Halle
    +31 (0)6 5205 5160
     
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.fdwla.com
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij Frits de Wind

Jarenlange werkervaring in zeer uiteenlopende functies heeft Frits de Wind een zeer brede basis gegeven, om met een frisse blik tegen bedrijfsprocessen aan te kijken. Sinds 2002 ondersteunt hij als zelfstandig consultant of als interim manager bedrijven bij het verbeteren van hun processen. Analyse, ontwerp en invoering van verbeteringen vormen altijd de basis van een project, dat zich kan afspelen binnen productie-omgeving, administratie, laboratorium of magazijn.

Denk in uw eigen bedrijf aan verkorting van doorlooptijden van orderaanname, beheer en onderhoud van stamgegevens, invoering van lean in administratie of productie, scheppen van overzicht en orde in uw magazijn.

Naast zijn gedegen theoretische opleiding heeft Frits ook de nodige praktijkervaring opgedaan. Daardoor beweegt Frits zich gemakkelijk van werkvloer tot directiekamer. Hij acteert regelmatig op MT-niveau, maar ook in een meer operationele omgeving voelt hij zich snel thuis. Deze ervaring maakt dat hij op alle niveaus in een bedrijf communiceert en mensen gemakkelijk meekrijgt in verandertrajecten. Vanuit die basis worden vaak samen met de medewerkers van het bedrijf, de beste plannen ontwikkeld en gerealiseerd.

Frits beschikt onder andere over certificaten op het gebied van gevaarlijke stoffen, Lean, VCA, Keurmeester intern transport Keurmeester stalen opslagsystemen, Prince 2 Practioner.

Zijn veelzijdigheid maakt ook dat Frits hoofdlijnen helder kan uitzetten, zonder details over het hoofd te zien. Immers, om een goed project neer te zetten, zijn duidelijke hoofdlijnen essentieel. Om mislukkingen te
vermijden, moeten de details kloppen.

Geïnteresseerd of het bij u ook beter (en gemakkelijker) kan? Een vrijblijvend en inspirerend gesprek behoort altijd tot de mogelijkheden.