5xY Consultancy

 
    Ruben Wolffensperger
   Odahoevestraat 23
      6002 CT Weert
    +31 (0)6 1509 8014
     +31 (0)6 1509 8014
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.5xy.eu
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Uw processen geoptimaliseerd met significante bedrijfsverbetering als resultaat

5xY Consultancy, lees Five times Why? Consultancy, is gespecialiseerd in het verbeteren van processen in de ruime zin van het woord. 5xY werkt niet met een standaard aanpak om tot procesverbetering/procesoptimalisatie te komen. Ieder proces en vraagstuk daaromtrent binnen een organisatie is uniek. In nauw overleg met de opdachtgever wordt de voor het vraagstuk en de organisatie best passende methode gekozen. Bijvoorbeeld Value Stream Mapping, (Lean) Six Sigma, Kaizen, 5S, Methode- & Tijdstudies, Systematische Layout Planning en overige methodieken zoals Lean Manufacturing. Er wordt gezocht naar de grondoorzaken van de knelpunten in de processen en de organisatie, om deze vervolgens aan te pakken. Grondig en doelgericht.

Om de beste resultaten te realiseren en te borgen werkt 5xY Consultancy zo veel mogelijk samen met het management en de medewerkers van de organisatie. Bij voorkeur wordt een multidisciplinair team vanuit de organisatie betrokken. Er wordt in kaart gebracht wàt er gebeurt en daarbij komen direct al de eerste knelpunten boven water. Quick wins voor het optimaliseren van de processen worden direct doorgevoerd. Er wordt inzichtelijk gemaakt hoe verdere procesverbetering, procesoptimalisatie en daarmee bedrijfsoptimalisatie gerealiseerd kan worden. Dit leidt tot begrip en betrokkenheid welke nodig zijn om de meer ingrijpende aanpassingen te laten slagen.
 
Het zorgt voor verankering van de verandering in de cultuur van de organisatie. Zó realiseert 5xY Consultancy samen met u structureel hogere rendementen.

5xY Consultancy is gericht op:
  • Productiebedrijven
  • Dienstverleners
  • Zorginstellingen