Denc

 
    Ewout Raap
   Slochterenlaan 12 / Postbus 381
      1400 AJ Bussum
    +31 (0)35 699 3099
     +31 (0)6 5109 2890
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.denc.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

 

Als multidisciplinair dienstverlener voor huisvesting en vastgoed realiseren wij projecten voor werken, winkelen, wonen en recreëren. DENC is sterk in totaaloplossingen. Onze integrale design & build formule biedt u gemak en zekerheid in uw huisvestingsproces. U hebt één verantwoordelijk aanspreekpunt van de eerste analyse en locatiestudie tot aan oplevering en onderhoud. U krijgt snel duidelijkheid met een vaste, scherpe prijs, een vaste opleverdatum en één overall garantie.

Naast complete projecten levert DENC ook losstaande diensten voor projectmanagement, planontwikkeling, architectuur en gebouwtechniek. Onze afdeling logistiek ondersteunt bedrijven bij het opzetten en verbeteren van industriële processen en distributie activiteiten en de vertaling ervan naar huisvesting.

Logistiek

Uw bedrijfsactiviteiten bepalen uw huisvestingsvraag. Als u tegen de grenzen van uw huisvesting aanloopt is dat vaak de aanleiding om ook weer eens kritisch naar uw processen te kijken. DENC helpt u daarbij met een grondige analyse, met het maken van scenario’s en bijbehorende implementatieplannen. We berekenen de investeringskosten, effectiviteit en terugverdientijd. U selecteert samen met ons de juiste oplossing en wij verzorgen de rest. Ons logistiek advies levert niet alleen productiviteitsverbetering, maar ook slimmer ruimtegebruik en beheersing van huisvestingslasten. Door integratie van logistiek ontwerp met architectuur, gebouwtechniek en uitvoering in één efficiënt proces bereiken we voor u het beste resultaat.

Huisvesting

DENC is een toonaangevend architectenbureau in bedrijfshuisvesting, woningbouw, retail en recreatie. Bovendien beschikken we over een gespecialiseerd ontwerpteam voor (klassieke) villa’s, landhuizen en luxe appartementen.

Architectuur

Onze architecten toetsen met gesprekken, referentiebeelden en schetsontwerp uw beeldverwachting en onderzoeken de context van de locatie. We inventariseren ook de functionele, technische en financiële randvoorwaarden en verwerken ze in het programma van eisen. Onze uitdaging is om al deze aspecten goed afgewogen voor u samen te brengen, om u aangenaam te verrassen met creatieve en innovatieve voorstellen die uw verwachtingen telkens overtreffen.

Gebouwtechniek

Duurzaamheid en comfort zijn heel belangrijk. Gebouwinstallaties spelen dan ook een steeds grotere rol in het ontwerp en de investeringskosten. De optimalisatie va het installatieontwerp is bepalend voor de functionaliteit, de gebruikszekerheid en het energieverbruik van uw gebouw. Daarom is bij DENC het installatie ontwerp van meet af aan volledig geïntegreerd in het totale ontwerp.