Stock Control Solutions B.V.

 
    Marc Mallant
   Zilverspar 29
      5237 HJ s-Hertogenbosch
    
     
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    
     vCard

 

 

 

 

 

 

Stock Control Solutions Marc Mallant


In iedere Supply Chain spelen voorraden een cruciale rol. Deze voorraden hebben een functie: zij bufferen tegen onzekerheden die nu eenmaal in de keten voorkomen. Voorraden betekenen echter ook kosten en die moeten gecontroleerd en bij voorkeur minimaal zijn. En dat vraagt een gedegen aansturing van deze voorraden.

Voor het besturen van voorraden is er een grote verscheidenheid aan modellen en methodieken. Om een juiste keuze te maken is meer nodig dan alleen een snelle analyse. Het gaat om de strategie van de onderneming, de producten die gevoerd worden, doorlooptijden en levertijden, forecast en commerciële doelstellingen, onzekerheden in processen, opslagcapaciteit etc. En is de beste passende keuze eenmaal gemaakt dan wil dat nog niet zeggen dat dit een blijvende inrichting is; veranderende omstandigheden vraagt weer om kritisch de bestaande inrichting tegen het licht te houden.

Stock Control Solutions heeft meer dan 15 jaar praktijk ervaring in het ondersteunen van organisaties in hun streven om gecontroleerd voorraad te voeren. Het ondersteunen kan advisering zijn, een quick scan, interim management, training maar ook opleiding.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?
Neem contact op!