Logischerwijs B.V.

 
    Caroline Leijdes
   Maasstraat 53
      5935 AK Steyl
    +31 (0)6 5021 2827
     +31 (0)6 5021 2827
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.logischerwijs.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Logischerwijs is een adviesbureau met een duidelijke visie op logistiek. Ze adviseert en begeleidt logistieke verander processen, voert interim management functies uit. Dit gaat zoals in de sport: een prestatie leveren als een team!

Caroline Leijdes leidt Logischerwijs. Als logistiek specialist voelt zij zich als een vis in het water bij het uitvoeren van complexe projecten en het voeren van interim management. Door samen te werken met alle deelnemers in het proces kan succes behaald worden. Op basis van haar brede expertise maakt Caroline de juiste vertaalslag van theorie naar praktijk. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever worden veranderingsprocessen succesvol op de werkvloer (be)geleid.

Logischerwijs heeft uitgebreide kennis van logistieke processen in de supply chain. Caroline Leijdes is bekend met de logistieke wensen en eisen van verladers en branches in bijvoorbeeld retail, kleding, office products, computers & supplies, audio & video en ziekenhuizen. Caroline is gespecialiseerd in het ontwerpen, redesignen, inrichten en opstarten van magazijnen en distributiecentra. Daarnaast heeft zij in de loop der jaren ruime expertise opgedaan in het in kaart brengen van de werkelijke behoeften en wensen op het gebied van automatisering.

Logischerwijs stelt het pakket van eisen en specificaties op voor uw (nieuwe) WMS pakket. Desgewenst ondersteunt Caroline Leijdes bij de totale implementatie van de gekozen software; van testscenario’s tot training van de gebruikers. Caroline Leijdes heeft veel ervaring in het managen van (complexe) projecten. Zij geeft niet alleen leiding aan uw project, bewaakt de voortgang maar is ook vormgevend en inhoudelijk adviserend op diverse bedrijfskundige gebieden. Caroline ondersteunt organisaties met advies en daadkracht tijdens veranderings- en optimalisatievraagstukken.