VAViA

 
    Willem Nooij
   Grevelingen 24
      2105 ZG Heemstede
    +31 (0)6 12 88 77 73
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.vavia.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

VAViA, specialist in verbeterprojecten

Uw organisatie draait goed en u bent niet ontevreden. Maar het kan beter. Efficiënter. Productiever. Alleen, u ziet het niet. “Zo doen we het al jaren!” En dus verandert er niets…

VAViA is sinds 2009 actief als specialist in verbeterprojecten voor m.n. bedrijven waar Logistiek, Productie of Supply Chain een belangrijke rol speelt. De basis is onze verandermanagement expertise gecombineerd met instrumenten zoals de Logistieke Healthcheck en de SuccesGPS. Lean, Sociale Innovatie en Kotter zijn onderdeel van ons dagelijks werk.

Klanten schakelen ons in om hun verbeterprojecten te (bege)leiden. Klanten vinden ons professioneel, innovatief en energie-gevend. Klanten zien ons als verandermanagement specialist, die zorgt voor verbinding en beweging. Wij werken nauw samen met partners. Zo bieden wij onze klanten altijd een passende en optimale ondersteuning.

Onze visie

Wij geloven dat organisaties tot meer in staat zijn door gebruik te maken van de verborgen kwaliteiten van leidinggevenden en medewerkers. Zo realiseren wij elke keer succesvolle verbeterprojecten, met blijvend resultaat.

  • Betrokkenheid zorgt voor sneller en meer resultaat
  • Succes (hoe klein dan ook) zorgt voor vertrouwen
  • Kaders zorgen voor ruimte 
  • Veranderen is leren. Leren is veranderen
  • Ontwikkelen van mensen is onderdeel van het verbeteren van bedrijfsprestaties

Een verbeterproject is echt succesvol als het team of afdeling in staat is om zich continue te verbeteren en aan te passen aan de veranderende marktsituatie.

Waarom VAViA?

Organisaties kiezen voor VAViA omdat directie/management beseft dat zij zelf ook een onderdeel van de verandering zijn. Of omdat ze onderkennen dat ze te weinig tijd voor of ervaring met verandertrajecten hebben. En ze ervaren de toegevoegde waarde van de aanjaagfunctie van een extra partij als nuttig.

Met onze verbeterprojecten halen wij het beste in mensen en organisaties naar boven. Er komt energie vrij. Mensen praten weer met elkaar. Talenten worden benut en processen en systemen voegen meer waarde toe. De productiviteit stijgt. Met betrokken medewerkers realiseert u meer rendement.