Salvum Packaging Solutions

 
    Gerard Peeters
   Steegstraat 5
      6041 EA ROERMOND
    +31 (0) 495 635 805
     
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.salvum-europe.com
     vCard

 

 

 

 

 

 

De inkoopkosten hebben een grote invloed op het uiteindelijke bedrijfsresultaat.

Bedrijven realiseren zich dat zij met voldoende kennis en inzicht in hun tail end uitgaven op het gebied van verpakkingen hun organisatie vooruit kunnen helpen. SALVUM is uw deskundige partner bij een efficiënte inkoop van al uw verpakkingen en gerelateerde producten en diensten. Wij helpen u fors te besparen op uw tail end uitgaven, waarmee u uw bedrijfsresultaat sterk kunt verbeteren. 

SALVUM's Logistieke adviesdiensten richten zich op de ondersteuning en ontzorgen van klanten met betrekking tot hun verpakkingsinkopen. Wij zijn een onafhankelijke partner voor bedrijven die de uitgaven in verpakking transformeert in actiegerichte besparingen. Wij bieden klanten slimme, hedendaagse en kostenvoordelige opties om hun verpakkingsinkopen te managen. Ons werkgebied is niet beperkt tot het product verpakking op zichzelf, waardoor inbound shipments, inclusief de bijbehorende logistieke adviesdiensten tot ons werkgebied behoren.

SALVUM is een organisatie die bestaat uit twee eigenaren, beiden begin 50 jaar, met enkele decennia ervaring binnen procurement en dan met name de verpakkingen. Wij hebben enerzijds een brede bedrijfskundige, commerciële en anderzijds een technische, specialistische kennis en ervaring in huis. Daarnaast werken wij met een vaste pool aan flexwerkers, die ons ondersteunen op gebied van data management. Onze werkervaring reikt van kleine zelfstandige bedrijven tot Multinationals.

 

Kostenbesparing door slimmer en beter verpakkingsmateriaal

Door slimmer en beter verpakkingsmateriaal te gebruiken en een efficiënter inkoop- en leveranciersbeheer, kan een kostenreductie tot wel tientallen procenten worden bereikt. SALVUM – Latijn voor besparen – is goed bekend met de nationale en internationale verpakkingsbranche en volgt de ontwikkelingen op het vlak van innovatieve en duurzame verpakkingen op de voet.

Hoe kopen wij ons verpakkingsmateriaal in, hoe gebruiken wij dit materiaal en welk verpakkingsmateriaal is het beste en voordeligste voor uw specifieke product? Op basis van grondige analyse en gedegen marktkennis komt SALVUM tot het meest doelmatige verpakkingsmateriaal. Hiermee bespaart u niet alleen kosten op uw verpakkingen maar ook op uw opslag, behandeling en transport. De tail end uitgaven brengt u fors omlaag én u zorgt voor een betere afstemming van uw logistieke processen.

Uw inkoopsituatie en verpakkingsmateriaal staan centraal

Uw specifieke inkoopsituatie en verpakkingsmateriaal staan centraal in de transformatie naar een efficiënt inkoopbeleid, waarbij de tail end spend wordt aangepakt. De aanpak van SALVUM is gericht op standaardisatie en verbetering van het inkoopproces, met een voorraad optimalisatie en een efficiënter leveranciersbestand. Elke euro aan besparing komt ten goede aan uw bedrijfsresultaat.

Interim Solutions

SALVUM biedt interim oplossingen op het gebied van inkoop en inkoopmanagement. De focus ligt daarbij op analyse, advies en ondersteuning, teneinde allerlei soorten inkoop gerelateerde verbeteringen te bewerkstelligen. De interim solutions hebben betrekking op de inkoopstrategie en de product- en leverancierskeuzes.