Logibility

 
    Giel Cleef
   Bourgognestraat 31A
      6221 BW Maastricht
    +31 (0)6 2949 1495
     +31 (0)6 2949 1495
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.logibility.com
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Partner in Pragmatische Projecten

LOGIBILITY levert pragmatisch projectmanagement en implementatiemanagement en adviseert in praktische logistieke oplossingen die waarde toevoegen voor uw organisatie, uw producten en uiteindelijk voor uw klanten.

LOGIBILITY heeft zich bewezen in het professioneel en pragmatisch managen van proces optimalisaties, implementatie van nieuwe contracten, uitbesteding van bedrijfsactiviteiten, ICT implementatie projecten en verander trajecten op het gebied van transport, logistiek en customer service.

LOGIBILITY is gespecialiseerd in logistiek implementatiemanagement. Een logistiek implementatiemanager is niet alleen een uitstekende projectmanager, maar is daarnaast ook een expert op het gebied van transport- en logistieke processen, ICT oplossingen en een ervaren verandermanager. De LOGIBILITY implementatiemanager fungeert als de brug tussen hetgeen er is verkocht of ontworpen en wat de operatie moet leveren, begeleid door gedegen stakeholder management.

LOGIBILITY past zijn jarenlange internationale ervaring en expertise toe om zowel multinationals, MKB als startende ondernemingen te begeleiden naar de meest optimale logistieke oplossingen. Geen theoretische adviesrapporten, maar werkbare praktische toepassingen die duurzaam geïntegreerd zijn in uw bedrijfsprocessen.

LOGIBILITY schept heldere en realistische verwachtingen en bepaalt samen met u wat er precies opgeleverd zal worden, zonder loze beloften.

LOGIBILITY hanteert een analytische maar pragmatische aanpak die eenvoudig toepasbare en werkbare resultaten oplevert.

Giel Cleef, de drijvende kracht achter LOGIBILITY heeft meer dan 20 jaar internationale logistieke ervaring in project- en operationsmanagement. Hij combineert een doelgerichte aanpak met integriteit en duurzaamheid en gelooft sterk in praktische, creatieve oplossingen. Vertrouwend op een solide theoretische achtergrond is Giel een zeer pragmatische projectmanager die strategische en tactische bedrijfsdoelen kan vertalen naar begrijpelijke en werkbare acties en deze succesvol uitvoert tot op operationeel niveau. Giel is geschoold in logistiek management, algemeen management en bedrijfseconomie, heeft GDP ervaring, 2 APICS certificeringen en een LEAN green belt.