No image found

 
    Eric Hereijgers
   Kerkenbos 10-31
      6546 BB Nijmegen
    +31 24 750 32 65
     +31 6 3195 4449
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.stonge.com
     vCard

 

 

 

 

 

 

Supply Chain Consulting Built on Strong Engineering

St. Onge Company is een onafhankelijk Supply Chain Engineering & Consultancy bedrijf dat sinds 1984 haar klanten wereldwijd helpt met de verbetering van hun logistieke netwerk en magazijnprocessen. Er wordt dagelijks gewerkt voor zowel Fortune500 bedrijven als P&G, Unilever,
Pepsi Cola en Walmart als voor middelgrote familiebedrijven en start ups.


Op het hoofdkantoor in York, Penssylvania, werken ruim 90 logistieke professionals op gebied van IT, data analyse, simulatie en AutoCad ontwerp die jaarlijks ruim 300 optimalisatie- en ontwerptrajecten realiseren in zowel productie- als distributieomgevingen.


We begeleiden onze klanten in het vinden van de beste koers voor hun bedrijf door het samenbrengen van praktische ervaringen uit totaal verschillende industriesectoren. Samen met onze partner Buck Consultants International, experts in strategieontwikkeling en netwerkmodellering, geven we antwoord op vragen over strategie en uitvoerbare doelstellingen, locatiekeuze, assortiment, voorraadaansturing en de inrichting van het logistieke proces. Hiermee staat de basis voor een kostenefficiënt magazijnontwerp waarbij we samen met de klant weloverwogen keuzes maken ten aanzien van benodigde ruimte, doorvoer- en opslagcapaciteit, arbeid en investering in Material Handling middelen.


Als het definitieve ontwerp af is, helpen we graag met het vinden van de juiste leveranciers voor de inrichting van het magazijn en de projectbegeiding tijdens de implementatie.