Scopin

 
    Peter van Minnen
   Carillonstraat 10
      6922 JK DUIVEN
    +31-316-367067
     +31-622-161829
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.scopin.com
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Herkent u deze uitdagingen?

  • U heeft voorraad, te veel, te weinig, op de juiste plek? 
  • De voorraadgegevens kloppen niet, misschien
  • Het magazijn ligt vol en toch moeten we zoeken.
  • Er gaat veel tijd verloren met lopen en administratie.
  • U wilt minder fouten bij het uitleveren
  • We willen een verbeterproject maar we zijn gewoon te druk
  • Er is een tekort aan kennis van nieuwe technieken
  • Wat moeten we doen, wat zijn de mogelijkheden?

Scopin' noemt zich een praktische adviespraktijk voor bedrijven met aandacht voor productie en logistiek. Onze missie is om verspilling te voorkomen, zinvol te besparen en energie te genereren. Scopin' helpt bedrijven bij hun keuze voor Auto-ID.

Wat heb je aan (veel/voldoende/weinig) voorraad als je het niet kunt vinden?

Er zijn goede software oplossingen op de markt waarmee het optimale voorraadniveau wordt bepaald. Scopin' richt zich juist op bewegende voorraad: van ontvangsten via verplaatsingen naar leveringen. Op snelheid en betrouwbaarheid, op efficiency en kwaliteit. De twee redenen om Auto-ID in te zetten.

Het toverwoord is Identificatie, het speelveld is logistiek (supply chain executie) en de regels die we hanteren zijn logica, gezond verstand en kennisdelen. Scopin’ heeft zich gespecialiseerd op Automatische Identificatie (Auto-ID), barcodes, RFID, Voice, Direct Part Marking.

Simpeler omdat het simpeler moet

We proberen aan te geven dat het simpel kan omdat het simpeler moet. Wij verkopen TIJD. Het toverwoord is Identificatie, het speelveld is logistiek (supply chain executie) en de regels die we hanteren zijn logica, gezond verstand en kennisdelen.

Als je het niet kunt zien, kun het niet verbeteren. In de logistiek begint het allemaal bij het identificeren van uw items zodat we deze kunnen volgen in het proces. Wat je kunt zien, kun je ook verbeteren! Scopin’ maakt dat u het ook gaat zien! Het begint allemaal bij het identificeren van uw items en deze volgen in het proces met behulp van De Logistieke Journaalpost®.