ControLogistic

 
    Hans van de Sande
   Hoepel 7
      5683 LS Best
    
     +31 (0)6 5339 1034
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer schakelt u ControLogistic in?

Hans van de Sande, de eigenaar van ControLogistic, is een Interim Supply Chain Professional die samen met de organisatie de lijnen uitzet en de afgesproken doelstellingen weet om te zetten in resultaten. Zijn inzet is erop gericht om de kennis en ervaring binnen de organisatie te bundelen en draagvlak te creëren voor betrouwbare, effectieve en efficiënte processen. Met zijn bedrijfskundige opleiding aan de TU in Eindhoven en jarenlange ervaring is Hans in staat om een brug te slaan tussen de verschillende bedrijfsfuncties.

Hans heeft een uitgebreide kennis en ervaring betreffende Supply Chain Management, Operations, Forecasting en S&OP, Productie planning, Warehousing en Distributie bij zowel productie bedrijven als groothandel (FMCG),

Hans is zowel inzetbaar als lijnmanager én als projectmanager, kan scherp analyseren en focust zich op het verbeteren en het borgen van bedrijfsprocessen. Hans bezit een brede kennis en ervaring met optimalisatie van ERP systemen en processen. Hans communiceert open, is toegankelijk, integer en heeft doorzettingsvermogen.

Kernwoorden voor ControLogistic:Supply Chain Management, Logistiek, Inkoop, Forecasting, S&OP, (Shop Floor) Planning, Warehousing, Distributie, Operations Management, World Class Operations, Lean, APICS CFPIM, Projectmanager, Lijnmanager, Proces Improvement, Brown Paper, Bedrijfskunde, Inventory Management, SAP, Dynamics AX/NAV, JDA, Continuous Improvement, SscolP-model.