Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

 

Brexit update met Nicodem & Company 
Vrijdag, 13. September 2019, 13:30 - 15:15

NDL organiseert vrijdag 13 september: Brexit update met Nicodem & Company

  • Ontvangst vanaf 13:30 uur;
  • 31 oktober nadert rap. Is er een plan B?

e wittebroodsweken premier Alexander Boris de Pfeffel Johnson zijn voorbij. Media in binnen- en buitenland maken zich op voor een hete nazomer. De EU ziet ondanks de premierwissel geen enkele reden om tot een nieuw Brexit-akkoord te komen. En Britse EU-diplomaten stellen op hun beurt dat de Britse premier niet van plan is met EU te onderhandelen over een brexit-deal. De facto mikt de Britse regering dus op een Brexit zonder akkoord op 31 oktober. Dat zeggen Europese diplomaten na gesprekken met de nieuwe Britse Brexitonderhandelaar David Frost. “Een no deal lijkt nu het basisscenario van de Britse regering”, vertelde een topdiplomaat aan de Britse krant The Guardian op 6 augustus jongstleden. “De realiteit begint te dagen.”

Daar gaan we dus niet met angst en beven op wachten. Ik nodig u van harte uit voor een Brexit update op vrijdag 13 september in Zoetermeer in samenwerking met Nicodem & Company. Tijdens deze update verdwijnt de historie van Brexit wat naar de achtergrond en ligt de focus op twee domeinen; wat betekent het voor uw bedrijf en hoe zitten uw klanten in de wedstrijd? Nicodem & Company belicht zowel de impact als de kansen.

Programma 13 september

13:30 – Ontvangst Brexit update;

14:00 – Opening door Nederland Distributieland (NDL);

14:05 – Brexit: de impact en de kansen | door Nicodem & Company;

15:15 – Afsluiting door NDL.

Locatie

NDL/HIDC

Louis Pasteurlaan 6

2719 EE Zoetermeer

Interesse?

Aanmelden voor dit event is heel makkelijk. Maak uw interesse kenbaar door het sturen van een email naar Joyce van Dalen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Een week voorafgaand aan dit evenement ontvangt u van ons de bevestiging van deelname toegestuurd.

Over Nicodem & Company

Nicodem & Company houdt zich bezig met corporate advisory, strategy en turnarounds. Het bedrijf heeft een Brexit-migratieprogramma ontwikkeld om organisaties te helpen de impact zoveel mogelijk te beperken. Dit slaat niet alleen in Nederland en de UK aan, maar het bedrijf is inmiddels ook actief in België en Frankrijk. Oprichter Raimond Nicodem was tussen 1997 en 2003 partner bij KPMG. Deze werkzaamheden vormen de huidige focus van zijn bedrijf ‘Nicodem & Company’. Sinds april 2018 heeft Nicodem een brede studie gedaan naar de effecten van Brexit, met name gericht op het oplossen en mitigeren van de daaruit voortvloeiende continuïteitsproblemen bij organisaties.

Tot ziens op 13 september!

Locatie : NDL/HIDC, Louis Pasteurlaan 6, Zoetermeer
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij interesse is deelname namens de VeLA mogelijk.